دریچه زرد. اسماعیل وفا یغمائی

دریچه زرد. اسماعیل وفا یغمائی

افتاب خواهد دمید

افتاب خواهد دمید

مردم. ایران و طبیعت ایران در خطرند

. فراموش نکنیم کورش نماد آغاز تاریخ واقعی ایران در مقابل تاریخ جعلی آخوند و مذهب ساخته است. کورش نماد هویت واقعی ایرانی در دور دست تاریخ است. گرامی اش داریم.بیاد داشته باشیم و هرگز فراموش نکنیم :در شرایط بسیار خطیر کنونی در گام نخست و در حکومت ملایان و مذهب مجموع جامعه انسانی ایران،تمامیت ارضی ایران،و طبیعت ایران در سراسر ایران در تهاجم و نکبت حکومت آخوندها در خطر است. اختلافات را به کناری بگذاریم، نیروهایمان را در نخستین گام در راستای نجات این سه مجموعه هم جهت کنیم و به خطر اصلی بیندیشیم .

این است جهان ما در این لحظه

این است جهان ما در این لحظه
روی تابلو کلیک کنید

در گذرگاه تاریخ ایران. اسماعیل وفا یغمائی

در گذرگاه تاریخ ایران. اسماعیل وفا یغمائی
تاریخ دوران باستانی ایران

۱۳۹۲ آبان ۲۷, دوشنبه

غبارزدایی از آینه‌ها. دفاعيات پرشور شکرالله پاک نژاد

 کرامت الله دانشيان دوست نزديکی داشت به نام يوسف آلياری. يوسف آلياری دانشجوی دانشگاه ملی بود و بعد از انقلاب با اسيرکُشی‌ سال ۶۷ به دار آویخته شد، يوسف در زندان شاه تمام دفاعيه شکرالله پاک نژاد را ريزنويسی کرد و در پلاستيک کوچکی گذاشت، سپس قورت داد و از زندان  غبارزدایی از آینه‌ها. دفاعيات پرشور شکرالله پاک نژاد

۳ نظر:

ناشناس گفت...

ایرج عتیقی سال 54 از زندان ازاد شد. وحدود یک سال بعد در اثر ابتلا به سرطان از دنیا رفت.

نگار

ناشناس گفت...

اروند گفت:
یکی از سایت های وابستۀ رژیم با لینک دادن در نظر شماره یک، بامزه پرانی ارتحاعی و آخوندی، عکسی از مسعود رجوی و بنی صدر را در حال پینگ پونگ بازی که گفته است؛ مربوط به محل اقامتشان در فرانسه در سال 60 است، بخیال خودش بعنوان یک سند انتشار داده است.
فقط میگویم این غلط کردن ها به رژیم و سایت های وابستۀ ملا های آدمخوار و ضد بشر نیامده، بنظرم بسیاری از منتقدین مجاهدین و مسعود رجوی با نظر من موافق باشند که ما منتفدین هر مشکلی با مجاهدین و مسعود رجوی داشته باشیم در دایرۀ خودمان است و با عرض معذرت از تمام مخالفین رژیم؛ این گُه خوردنهای زیادی به رژیم ملا ها و ایادیش نیامده.
اروند

ناشناس گفت...

اروند گفت:
جناب اسماعیل وفا ، با درود و سلام و قدردانی از ستون نظرات سایت دریچۀ زرد که این امکان را فراهم نموده تا مخالفین رژیم و آزادیخواهان در جهت رشد و ارتقاء آگاهی و دمکراسی خواهی از این سایت بهره ببرند.
در ستون نظراتِ مفالۀ آقای همنشین بهار راجع به شکرالله پاک نژاد، نظر شماره 1 آدرسی که مربوط به یکی از سایتهای وابسته به رژیم جنایتکار است داده شده، طبعاً چنین مواردی علاوه بر سوء استفاده های آخوندیِ عوامل اطلاعات رژیم، باعث ایجاد سوء تفاهم در بین منتقدین و همینطور سوء تعبیر آندسته از کسانیکه در طرف مقابل منتقدین مجاهدین هستند، میگردد. بهمین خاطر پیشنهاد میکنم علاوه بر حذف آن نظر از ستون، در انتشار نطرات دقت بیشتری شود.
ضمناً این مطلب را برای اطلاع مسئولین دریچۀ زرد ارسال میکنم، اگر خودتان صلاح دانستید آنرا در ستون نظرات انتشار بدهید و یا انتشار ندهید.
با تشکر- اروند