دریچه زرد. اسماعیل وفا یغمائی

دریچه زرد. اسماعیل وفا یغمائی

افتاب خواهد دمید

افتاب خواهد دمید

مردم. ایران و طبیعت ایران در خطرند

. فراموش نکنیم کورش نماد آغاز تاریخ واقعی ایران در مقابل تاریخ جعلی آخوند و مذهب ساخته است. کورش نماد هویت واقعی ایرانی در دور دست تاریخ است. گرامی اش داریم.بیاد داشته باشیم و هرگز فراموش نکنیم :در شرایط بسیار خطیر کنونی در گام نخست و در حکومت ملایان و مذهب مجموع جامعه انسانی ایران،تمامیت ارضی ایران،و طبیعت ایران در سراسر ایران در تهاجم و نکبت حکومت آخوندها در خطر است. اختلافات را به کناری بگذاریم، نیروهایمان را در نخستین گام در راستای نجات این سه مجموعه هم جهت کنیم و به خطر اصلی بیندیشیم .

این است جهان ما در این لحظه

این است جهان ما در این لحظه
روی تابلو کلیک کنید

کرونا وزمین ما

کرونا وزمین ما
روی تصویر کلیک منید

در گذرگاه تاریخ ایران. اسماعیل وفا یغمائی

در گذرگاه تاریخ ایران. اسماعیل وفا یغمائی
تاریخ دوران باستانی ایران

۱۳۹۶ آبان ۲۱, یکشنبه

درس ایدئولوژی. وکنکاشی در مورد ایمان بادمجان به ولابت! اسماعیل وفا یغمائی

اینروزها یک ملای شیعه در تلویزیون  صحبتی در مورد بادمجان و ایمان آوردن او نموده که در این لینک میتوانید ببینید(اولین میوه ای که اقرار به ولایت کرد بادمجان بود)  عده ای از علما و فقها که میدانند در قرن بیست و یکم و در اوضاع نظام ولائی مردم حتی مومنان مردم نیز به این چرندیات میخندند اعتراض
کرده و سعی کرده اند به این روحانی  بتازند. جناب ابطحی از این گونه است. میخواهم خدمت این آقایان و بانوان عرض کنم عزیزان!! در زمره مزخرفاتی که در طی چهارده قرن بخورد میلیاردها انسان داده اید و این اقیانوس کثافت و نجاست فکری دستاورد آخوند که متاسفانه اکثریت را بخود در کشید و فلج فکری کرد ایمان آوردن بادمجان بی ضررترین و معقولترین آنهاست و اگر توجه بفرمائید تمام معجزان منتسب به قدیسان و بزرگان دین از اول تا همین حالا هم خطرناکتر و هم مضحکتر از ایمان آوردن بادمجان است. 
 نظر کنید و بنگرید بطور نظری و عملی شما و ائین و مکتب شما چه تغوط تاریخی عظیم یانجام داده است و چگونه درحاکمیت عملی خود حدود چهلسال است ملتی را به نکبت و اسارت کشانده است جدا   به تمام شما  و بخصوص بخشهای پائینی پیکرهای شما گفت  باید گفت احسنت که بسیار عالی تغوط فرموده اید.
اما در مورد این بادمجان فلکزده بجای نقد آن ملای خرافه پراکن خوبست نگاهی به کتب مختلفه اسلامی فرموده و بدانید که بسیاری از علمای دست اول بر ایمان اوردن بادمجان صحه گذاشته اند و به همین دلیل بنده ایمان خود را به ولایت و بالاتر و پائینتر از آن از دست داده ام و اعتقاد پیداکرده ام باید بسوی جهانی نو شتافت و از پایه و بنا تمام این چرندیات را به زباله دان ریخت.
ماجرای جناب بادمجان تعجب آور نیست در مکتبی که ما باور داریم خدایش مدتها یونس را در شکم ماهی زنده نگه میدارد و بعد از بیرون امدن از شکم ماهی  بالای سرش درخت کدو!! میرویاند تا رمق بگیرد چرا در ایمان آوردن بادمجان شک داریم. توجه بفرمائید درخت کدو و نه بوته کدو! و حالا این چه بوته ای بوده که پیغمبر خدا زیر آن استراحت میکند بخود خدا مربوط است که یا بوته را بزرگ کرده و یا یونس را کوچک تا زیرش جا بگیرد و از این گونه شاهکارها در کتب آسمانی کم نیست.

نَبَذْناهُ بِالْعَراءِ وَ هُوَ سَقِيمٌ «145» وَ أَنْبَتْنا عَلَيْهِ شَجَرَةً مِنْ يَقْطِينٍ «146» وَ أَرْسَلْناهُ إِلى‌ مِائَةِ أَلْفٍ أَوْ يَزِيدُونَ «147»

پس او را در حالى كه بيمار بود به زمين خشكى افكنديم. و بر او بته‌اى از كدو رويانديم. و او را (پس از بهبودى) به سوى يكصد هزار نفر بلكه يا بيش‌تر فرستاديم.
حالا خدا پدر این شیخنا را بیامرزد که بجای بادمجان از اسفند سخن نگفته که حضرت ختمی مرتبت که جهانی را در پرتو آئین خود به رستگاری و خرد و شعور راهنمائی فرموده منجمله فرموده است.
از حضرت رسول  قل شده است که فرمودند: بر هر یک از برگ و دانه ی بوته ی اسفند ملکی موکل است که با آنها هست تا آنکه بپوسد و ریشه اش و شاخه اش غم و سحر و چشم بد را برطرف سازد و در دانه اش شفای هفتاد درد است پس مداومت کنید به اسفند و کندر با دود کردن آنها.

(بحارالانوار – ج95 ، ص 130)
همچنین در باره اعجاز و ملکوتی بودن برخی دیگر از میوجات و سبزیجات که شمشیر اسلام را شق و رق میسازد پیامبر بزرگوار و امامان محبوب ما تذکرات بسیار داده اند که در کتب مختلف نقل شده است و گفتار این آخوند بیچاره در باره بادمجان پیش انها هیچ است. شماری از این احادیث رهائی بخش و راهنما بسوی جامعه جهانی قسط و نیز جامعه بی طبقه توحیدی را در پاین نوشته ملاحظه بفرمائید و اما در باره بادمجان عزیز شیخنا از پیش خودش حرف نزده پس ملاحظه بفرمائید
 ***
درکتاب‌های معتبر و قدیمی حدیث شیعه مثل المحاسن برقی و الکافی کلینی و آثار شیخ صدوق و احادیث متعددی درباره خواص بادنجان وجود دارد،  
 در کتاب طب النبیزنوشته مستغفری (متوفای ۴۳۲ه.ق) که از علمای اهل سنت است حدیثی به پیامبر نسبت داده شده که می‌گوید: بادنجان را بسیار بخورید، زیرا من آن را در بهشت دیده ام .(رجوع شود به طب النبی المستغفری، ص: 28)
درحدود سال 500 هجری یکی دیگر از علمای اهل سنت به نام شیرویهدیلمی(متوفای 509 ه.ق)کتاب فردوس الاخیار/الاخبار را نوشت و حدیثی مرسل   در آن نقل کرد که می‌گوید: بادنجان را بسیار بخورید، زیرا اولین گیاهی بوده که به خدای بزرگ ایمان آورده است.
حدود نیم قرن بعد، توجه و حسن ظن دو تن از محدثان شیعه نیز به این حدیث جلب می‌شود و آن را نقل می‌کنند:حسن طبرسی فرزند صاحب مجمع البیان (این روایت را دقیقا از کتاب فردوس الأخیاربرگرفته و نقل کرده است همچنین قطب الدین راوندی حدیثی مشابه این را نقل می‌کند،  .(الدعوات، راوندی، ص: 158. وو مکارم الأخلاق حسن بن فضل طبرسی ص 184) در هر حال این مضمون چند قرن بعد از وفات پیامبر در حدود سال 500 هجری توسط برخی از علمای اهل سنت   به آن حضرت نسبت داده شده و مدتی بعد توسط برخی از علمای شیعه نیز مورد نقل قرار گرفته است.در کتاب فردوس الاخیار/الاخبار ویرایشی دیگر نیز از این حدیث وجود دارد که مدعی شده بادنجان علاوه بر شهادت به الوهیت خداوند، به نبوت رسول الله (صلی الله علیه) و به ولایت امام علی( علیه السلام) نیز شهادت داده است!
اسماعیل وفا یغمائی
دوازده اکتبر سال2017 میلادی
_________________
برخی احادیث در باره اعجاز برخی چیزها در کنار بادمجان و در ارتباط با بادمجان و دریاری بادمجان و استفاده از علم و تجربیات ذیقیمت بزرگان دین و ایمان ما ملت مومن

رهنمود الإمام الكاظم عليه‏السلام سمبل زندانی سیاسی در باره پیاز و زیتون :

مَن أكَلَ البَيضَ وَالبَصَلَ وَالزَّيتَ ، زادَ في جِماعِهِ ، ومَن أكَلَ اللَّحمَ بِالبَيضِ ، كَبُرَ عَظمُ وَلَدِهِ .
 الإمام الكاظم عليه‏السلام سمبل زندانی سیاسی در مورد گوشت و تخم مرغ : 
هر كس تخم‏ مرغ و پياز و روغن زيتون بخورد ، بر توان جنسى او افزوده شود و هر كس گوشت و تخم ‏مرغ بخورد ، استخوان فرزندش درشت باشد .
مكارم الأخلاق ، جلد 1 ، صفحه 425 ، حديث 1451 ، بحار الأنوار ، جلد 10 ، صفحه 84 ، حديث 41 دانش نامه احاديث پزشكي : 1 / 634
****
الكافي عن عمر بن أبي حسنة الجمّال :
شَكَوتُ إلى أبِي الحَسَنِ عليه‏السلام قِلَّةَ الوَلَدِ .
فَقالَ لي : اِستَغفِرِ اللّه‏َ ، وكُلِ البَيضَ بِالبَصَلِ .
الكافى- به نقل از عمر بن ابى حسنه جمّال: نزد امام كاظم عليه‏السلام ، از كمىِ فرزند ، اظهار ناراحتى كردم . به من فرمود : «از خداوند ، آمرزش بطلب و تخم ‏مرغ با پياز بخور» .
الكافي ، جلد 6 ، صفحه 324 ، حديث 2 ، المحاسن ، جلد 2 ، صفحه 276 ، حديث 1885 عن محمّد بن عمر بن أبي حسنة الجمّال ، بحار الأنوار ، جلد 66 ، صفحه 46 ، حديث 11 دانش نامه احاديث پزشكي : 1 / 634
****

رهنمود رسول اللّه‏ صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم  در باره گوشت و تخم مرغ:
اللَّحمُ بِالبَيضِ يَزيدُ فِي الباءَةِ .
پيامبر خدا صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم : گوشت با تخم‏ مرغ ، بر توان جنسى مى‏افزايد .
دعائم الإسلام ، جلد 2 ، صفحه 145 ، حديث 511 ، السرائر ، جلد 3 ، صفحه 138 وفيه «روي أنّ أكل اللحم . . .» ، بحار الأنوار ، جلد 62 ، صفحه 273 دانش نامه احاديث پزشكي : 1 / 634

****

رهنمود الإمام الصادق عليه ‏السلام بزرگ تئوریسین شیعه در مورد حلیم :
 
إنّ نَبِيّاً مِنَ الأَنبِياءِ شَكا إلَى اللّه‏ِ عز و جل الضَّعفَ ، وقِلَّةَ الجِماعِ ، فَأَمَرَهُ بِأَكلِ الهَريسَةِ
يكى از پيامبران ، از ضعف و كمىِ توان آميزش به درگاه خداوند عز و جل اظهار ناراحتى كرد . خداوند ، او را به خوردن حليم ، فرمان داد .
الكافي ، جلد 6 ، صفحه 319 ، حديث 2 ، المحاسن ، جلد 2 ، صفحه 169 ، حديث 1468 كلاهما عن عبد اللّه‏ بن سنان ، بحار الأنوار ، جلد 66 ، صفحه 86 ، حديث 1 دانش نامه احاديث پزشكي : 1 / 636
****

رهنمود الإمام الصادق عليه ‏السلام بزرگ تئوریسین شیعه در مورد زیتون :
 
شُربُ السَّويقِ بِالزَّيتِ يُنبِتُ اللَّحمَ ، ويَشُدُّ العَظمَ ، ويُرِقُّ البَشَرَةَ ، ويَزيدُ فِي الباهِ .
خوردن سويق با روغن زيتون ، گوشت مى‏رويانَد ، استخوان را استحكام مى‏بخشد ، پوست را نازك مى‏كند و بر توان جنسى مى‏افزايد .
الكافي ، جلد 6 ، صفحه 306 ، حديث 7 ، المحاسن ، جلد 2 ، صفحه 287 ، حديث 1937 كلاهما عن عبد اللّه‏ بن مسكان ، بحار الأنوار ، جلد 104 ، صفحه 80 ، حديث 15 ، دانش نامه احاديث پزشكي : 1 / 636 سويق ، آرد گندم و جو بو داده است. توضيح بيشتر درباره سويق ، در ج2 ، ص375 خواهد آمد .
****
 
رهنمود الإمام الصادق عليه ‏السلام بزرگ تئوریسین شیعه در موردتخم مرغ و پیاز و زیتون و روسپیدی در مقابل کنیزکان :

مكارم الأخلاق عن بعض أصحاب الإمام الصادق عليه‏السلام ، قال له :
جُعِلتُ فِداكَ ! إنّي أشتَرِي الجَوارِيَ فَاُحِبُّ أن تُعَلِّمَني شَيئاً أتَقَوّى عَلَيهِنَّ .
قالَ : خُذ بَصَلاً وقَطِّعهُ صُغاراً صُغاراً وَاقلِهِ بِالزَّيتِ ، وخُذ بَيضاً فَافقِصهُ في صَحفَةٍ وذُرَّ عَلَيهِ شَيئاً مِنَ المِلحِ ، فَاذرُرهُ عَلَى البَصَلِ وَالزَّيتِ وَاقلِهِ شَيئاً ، ثُمَّ كُل مِنهُ .
قالَ : فَفَعَلتُ ، فَكُنتُ لا اُريدُ مِنهُنَّ شَيئاً إلاّ قَدَرتُ عَلَيهِ .
- به نقل از يكى از ياران امام صادق عليه‏السلام: به امام عليه‏السلام گفتم : فدايت شوم! من كنيزانی می‏خرم . دوست دارم چيزى به من تعليم فرمايى كه بر [آميزش با] آنها توانايى يابم .
فرمود : «پياز را ريز كرده ، در روغن سرخ كن ، تخم ‏مرغى هم در سينى‏اى بشكن و قدرى نمك بر آن بپاش . آن‏گاه ، اين تخم ‏مرغ را روى پياز و روغن زيتون بريز و اندكى بجوشان و سپس از آن ، بخور» .
راوى گويد : اين كار را انجام دادم و از آن پس ، هر گاه قصد آميزش با آن كنيزان مى‏كردم ، بر آن توانايى داشتم .
مكارم الأخلاق ، جلد 1 ، صفحه 425 ، حديث 1452 ، بحار الأنوار ، جلد 104 ، صفحه 84 ، حديث 42 دانش نامه احاديث پزشكي : 1 / 632
****

رهنمود الإمام الصادق عليه ‏السلام بزرگ تئوریسین شیعه در موردخربزه :
كُلُوا البِطّيخَ ؛ فَإِنَّ فيهِ عَشرَ خِصالٍ مُجتَمِعَةً : هُوَ شَحمَةُ الأَرضِ لا داءَ فيهِ ولا غائِلَةَ ، وهُوَ طَعامٌ ، وهُوَ شَرابٌ ، وهُوَ فاكِهَةٌ ، وهُوَ رَيحانٌ ، وهُوَ اُشنانٌ ، وهو اُدمٌ ، ويَزيدُ فِي الباهِ ، ويَغسِلُ المَثانَةَ ، ويُدِرُّ البَولَ .
امام صادق عليه‏السلام :
خربزه بخوريد ؛ چرا كه در آن ، ده ويژگى است : پيه زمين است ؛ نه دردى در آن هست و نه فسادى ؛ خوراك است ؛ آب است ؛ ميوه است ؛ سبزى خوش است ؛ شست و شو دهنده است ؛ خورش است ؛ توان جنسى را مى‏افزايد ؛ مثانه را مى‏شويد؛ و ادرارآور است .
الخصال ، صفحه 443 ، حديث 35 ، مكارم الأخلاق ، جلد 1 ، صفحه 400 ، حديث 1364 ، روضة الواعظين ، صفحه 341 وليس فيه «وهو اُشنان» ، بحار الأنوار ، جلد 66 ، صفحه 196 ، حديث 12 دانش نامه احاديث پزشكي : 1 / 592
****

رهنمود الإمام الصادق عليه ‏السلام بزرگ تئوریسین شیعه در مورد زردک و قدرت جماع :
الجَزَرُ أمانٌ مِنَ القولَنجِ ، وَالبَواسيرِ ، ويُعينُ عَلَى الجِماعِ .
امام صادق عليه‏السلام : زردك ، مايه ايمنى از قولنج و بواسير است و به جماع ، كمك مى‏كند .
الكافي ، جلد 6 ، صفحه 372، حديث 2 ، مكارم الأخلاق ، جلد 1، صفحه 399، حديث 1358 ، بحار الأنوار، ج66، ص219، حديث 3 دانش نامه احاديث پزشكي : 1 / 628
****

رهنمود الإمام الصادق عليه ‏السلام بزرگ تئوریسین شیعه در مورد زردک و برخاستن آلت:
أكلُ الجَزَرِ يُسَخِّنُ الكُليَتَينِ ، ويُقيمُ الذَّكَرَ .
امام صادق عليه‏السلام : خوردن زردك ، كليه‏ ها را گرم مى‏كند و آلت را بر مى‏خيزاند .
الكافي ، جلد 6 ، صفحه 372 ، حديث 1 عن داوود بن فرقد دانش نامه احاديث پزشكي : 1 / 630
****

رهنمود رسول اللّه‏ صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم در مورد خرما و سرگشتگی شیطان حرامزاده و افزونی قدرت مردانگی
- في خَواصِّ التَّمرِ البَرنِيِّ: هذا جَبرَئيلُ يُخبِرُني أنَّ في تَمرَتِكُم هذِهِ تِسعَ خِصالٍ : تَخبُلُ الشَّيطانَ ، وتُقَوِّي الظَّهرَ ، وتَزيدُ فِي المُجامَعَةِ .
پيامبر خدا صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم
- درباره خواص خرماى بَرْنى: اينك اين جبرئيل است كه به من خبر مى‏دهد كه در اين خرمايتان ، نُه ويژگى است . [از آن جمله] شيطان را سرگشته مى‏كند ، پشت را قوى مى‏سازد و بر توان نزديكى مى‏افزايد .
المحاسن ، جلد 1 ، صفحه 76 ، حديث 37 عن الحسين بن علوان. انظر تمام الحديث وتخريجه فى: خواصّ التمر جلد 2 ، صفحه 248 ، حديث 1605 ، دانش نامه احاديث پزشكي : 1 / 630 . براى ديدن متن كامل روايت و منابع آن ، ر .ك : خواصّ خرما ج2 ، صفحه 249، حديث 1604.
****

رهنمود رسول اللّه‏ صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم در مورد خرما و دستور جبرئیل برای قدرت جماع
قالَ جَبرَئيلُ : التَّمرُ البَرنِيُّ . . . يَزيدُ في ماءِ فَقارِ الظَّهرِ .
پيامبر خدا صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم :
جبرئيل مى‏گويد : «خرماى بَرْنى . . . بر آبِ ستون فقرات مى‏افزايد» .
المحاسن ، جلد 2 ، صفحه 345 ، حديث 2189 ، بحار الأنوار ، جلد 104 ، صفحه 82 ، حديث 31 دانش نامه احاديث پزشكي : 1 / 630
****

رهنمود رسول اللّه‏ صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم در مورد انجیر و معجزه انجیر در شباهنگام 
كُلُوا التّينَ الرَّطبَ وَاليابِسَ ؛ فَإِنَّهُ يَزيدُ فِي الجِماعِ ، ويَقطَعُ البَواسيرَ ، ويَنفَعُ مِنَ النِّقرِسِ وَالإِبرِدَةِ .
پيامبر خدا صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم :
انجير ، تازه و خشك ، بخوريد ؛ چرا كه بر قدرت همبسترى مى‏افزايد ، بواسير را ريشه ‏كن مى‏كند و براى درمانِ نقرِس و سردى مزاج ، سودمند است .
مكارم الأخلاق ، جلد 1 ، صفحه 377 ، حديث 1254 عن كعب ، بحار الأنوار ، جلد 66 ، صفحه 186 ، حديث 6 دانش نامه احاديث پزشكي : 1 / 630

****

الإمام الكاظم عليه‏السلام سمبل زندانی سیاسی و عقیدتی در زندان هارون بی پدر و مادر در مورد شیر و عسل و خوردن حلیب و زیاد شدن آب کمرگاه :
مَن تَغَيَّرَ عَلَيهِ ماءُ ظَهرِهِ ، يَنفَعُ لَهُ اللَّبَنُ الحَليبُ بِالعَسَلِ .
امام كاظم عليه‏السلام :
هر كس آبِ كمرش بر وى ديگرگون شود ، شير تازه با عسل برايش سودمند است .
مكارم الأخلاق ، جلد 1 ، صفحه 358 ، حديث 1164 ، بحارالأنوار ، جلد 66 ، صفحه 290 ، حديث 2 ، دانش نامه احاديث پزشكي : 1 / 638 علاّمه مجلسى مى‏گويد : در قاموس آمده است: حليب ، يعنى شير دوشيده شده ، يا شيرى كه هنوز مزه‏اش تغيير نيافته است. همچنين ديگرگون شدن آب كمر ، كنايه از عدم انعقاد نطفه فرزند از آن است .
****

رهنمودالإمام الصادق عليه‏السلام  در مورد معجزه مشک و جماع:
اِتَّخِذوا في أسنانِكُمُ السُّعدَ ؛ فَإِنَّهُ يُطَيِّبُ الفَمَ ، ويَزيدُ فِي الجِماعِ .
امام صادق عليه‏السلام :
مُشكَك به لاب‏لاى دندان‏هاى خويش در آوريد ؛ چرا كه دهان را خوش‏بو مى‏كند و بر توان همبسترى مى‏افزايد .
الكافي ، جلد 6 ، صفحه 379 ، حديث 4 عن أبي عزيز المرادي ، الخصال ، صفحه 63 ، حديث 91 ، المحاسن ، جلد 2 ، صفحه 203 ، حديث 1601 كلاهما عن فضيل بن عثمان ، مكارم الأخلاق ، جلد 1 ، صفحه 302 ، حديث 952 ، بحار الأنوار ، جلد 62 ، صفحه 237 ، حديث 6 دانش نامه احاديث پزشكي : 1 / 638
****

رهنمود رسول اللّه‏ صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم در مورد اعجاز بوی خوش در رختخواب:
إنَّ الرّيحَ الطَّيِّبَةَ تَشُدُّ القَلبَ ، وتَزيدُ فِي الجِماعِ .
پيامبر خدا صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم :
بوى خوش ، قلب را استوارى مى‏بخشد و بر توان همبسترى مى افزايد .
الكافي ، جلد 6 ، صفحه 510 ، حديث 3 ، قرب الإسناد ، صفحه 167 ، حديث 610 وفيه «الصلب» بدل «القلب» وكلاهما عن عليّ بن رئاب عن الإمام الصادق عليه‏السلام ، بحار الأنوار ، جلد 76 ، صفحه 140 ، حديث 1 ، دانش نامه احاديث پزشكي : 1 / 638 در قرب الإسناد به جاى «قلب» ، «صلب» آمده است .
****

رهنمود رسول اللّه‏ صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم  در مورد شانه کردن و ازدیاد قدرت در جماع:
 
كَثرَةُ تَسريحِ الرَّأسِ تَذهَبُ بِالوَباءِ ، وتَجلِبُ الرِّزقَ ، وتَزيدُ فِي الجِماعِ .
پيامبر خدا صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم :
فراوان شانه زدن موها ، وَبا را از ميان مى‏بَرَد ، روزى مى‏آورد و بر قدرت انسان براى نزديكى مى‏افزايد .
الكافي ، جلد 6 ، صفحه 489 ، حديث 6 ، ثواب الأعمال ، صفحه 40 ، حديث 1 ، بحار الأنوار ، جلد 76 ، صفحه 118 ، حديث 7 دانش نامه احاديث پزشكي : 1 / 640
****

رهنمود بزرگ تئوریسین شیعه الإمام الصادق عليه‏السلام در مورد اعجاز سورمه :
الكُحلُ يَزيدُ فِي المُباضَعَةِ .
امام صادق عليه‏السلام :
سرمه ، توان همبسترى را افزون مى‏سازد .
الكافي ، جلد 6 ، صفحه 494 ، حديث 8 ، مكارم الأخلاق ، جلد 1 ، صفحه 109 ، حديث 236 ، طبّ الأئمّة لابني بسطام ، صفحه 130 وفيه «المضاجعة» بدل «المباضعة» ، بحار الأنوار ، جلد 76 ، صفحه 95 ، حديث 11 دانش نامه احاديث پزشكي : 1 / 640
****

رهنمود رسول اللّه‏ صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم  در اعجاز خضاب و قدرت جماع:
عَلَيكُم بِسَيِّدِ الخِضابِ ؛ فَإِنَّهُ يُطَيِّبُ البَشَرَةَ ، ويَزيدُ فِي الجِماعِ.
رسول اللّه‏ صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم :
بر شما باد مِهتَر همه خضاب‏ها ، كه پوست را پاكيزه مى‏كند و قدرت همبسترى را مى‏افزايد .
صحيفة الإمام الرضا عليه‏السلام ، صفحه 277 ، حديث 24 عن الإمام الرضا عن آبائه عليهم‏السلام ، مكارم الأخلاق ، جلد 1 ، صفحه 189 ، حديث 559 ؛ كنز العمّال ، جلد 6 ، صفحه 668 ، حديث 17316 نقلاً عن ابن السني وأبي نعيم عن أبي رافع وزاد فيه : «الحنّاء» بعد «الخضاب» دانش نامه احاديث پزشكي : 1 / 640
****

رهنمود رسول اللّه‏ صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم  در باره حنا و ارتباط آن با جماع:
عَلَيكُم بِالحِنّاءِ ؛ فَإِنَّهُ يُنَوِّرُ رُؤوسَكُم ، ويُطَهِّرُ قُلوبَكمُ ، ويزَيدُ فِي الجِماعِ .
پيامبر خدا صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم :
بر شما باد حنا ؛ چرا كه [ديده‏هاى] سرتان را روشن مى‏سازد ، دل‏هايتان را پاك مى‏كند و بر توان جنسى مى‏افزايد .
تاريخ دمشق ، جلد 43 ، صفحه 566 ، حديث 9412 عن واثلة بن الأسقع ، كنز العمّال ، جلد 10 ، صفحه 45 ، حديث 28282 دانش نامه احاديث پزشكي : 1 / 642
****

الإمام الكاظم عليه‏السلام سمبل زندانی سیاسی در باره اعجاز  نوره کشی میفرماید :
 
شَعرُ الجَسَدِ إذا طالَ قَطَعَ ماءَ الصُّلبِ ، وأرخَى المَفاصِلَ ، ووَرَّثَ الضَّعفَ ، وَالسِّلَّ ، وإنَّ النّورَةَ تَزيدُ في ماءِ الصُّلبِ ، وتُقَوِّي البَدَنَ ، وتَزيدُ في شَحمِ الكُليَتَينِ ، وتُسمِنُ البَدَنَ .
امام كاظم عليه‏السلام :
موى سر ، چون بلند شود ، آب كمر از جريان مى‏افتد ، مفاصل ، سست مى‏شوند و ضعف و سِل به دنبال مى‏آورد . امّا نوره ، آب كمر را افزون مى‏سازد ، بدن را تقويت مى‏كند ، بر پيهِ كليه‏ها مى‏افزايد و بدن را چاق مى‏كند .
مستطرفات السرائر ، صفحه 57 ، حديث 18 عن عليّ بن يقطين ، بحار الأنوار ، جلد 76 ، صفحه 91 ، حديث 12 دانش نامه احاديث پزشكي : 1 / 642

 / )

هیچ نظری موجود نیست: