دریچه زرد. اسماعیل وفا یغمائی

دریچه زرد. اسماعیل وفا یغمائی

افتاب خواهد دمید

افتاب خواهد دمید

مردم. ایران و طبیعت ایران در خطرند

. فراموش نکنیم کورش نماد آغاز تاریخ واقعی ایران در مقابل تاریخ جعلی آخوند و مذهب ساخته است. کورش نماد هویت واقعی ایرانی در دور دست تاریخ است. گرامی اش داریم.بیاد داشته باشیم و هرگز فراموش نکنیم :در شرایط بسیار خطیر کنونی در گام نخست و در حکومت ملایان و مذهب مجموع جامعه انسانی ایران،تمامیت ارضی ایران،و طبیعت ایران در سراسر ایران در تهاجم و نکبت حکومت آخوندها در خطر است. اختلافات را به کناری بگذاریم، نیروهایمان را در نخستین گام در راستای نجات این سه مجموعه هم جهت کنیم و به خطر اصلی بیندیشیم .

این است جهان ما در این لحظه

این است جهان ما در این لحظه
روی تابلو کلیک کنید

کرونا وزمین ما

کرونا وزمین ما
روی تصویر کلیک منید

در گذرگاه تاریخ ایران. اسماعیل وفا یغمائی

در گذرگاه تاریخ ایران. اسماعیل وفا یغمائی
تاریخ دوران باستانی ایران

۱۳۹۷ مرداد ۲۸, یکشنبه

ضرورت تشکیل یک ائتلاف دمکراتیک و شورای رهبری برای دوران گذار و نجات ایران حنیف حیدرنژاد

تحولات  سیاسی- اجتماعی اخیر در ایران از دی ماه ۱۳۹۶ وارد دوره جدیدی شده است. شاید بتوان این دوره را شروع پایان رژیم جمهوری اسلامی دانست. ادامه‌ی اعتراضات مردادماه ۱۳۹۷ را نیز شاید بتوان تائیدی بر این مدعا دانست. «مرحله پایانی»، البته یک پروسه زمانی خواهد بود و نمی‌توان زمانبندی آن را پیش‌بینی کرد. عوامل مختلفی دست به دست هم داده و زمینه‌های لازم برای  تغییر حکومت در ایران را بیش از  ؟ادامه

۴ نظر:

ناشناس گفت...

با سلام

مطالب بسیار خوبی است اما تشکیل ائتلاف با توجه به اینکه هیچگونه روزنه باز سیاسی در داخل وجود نداره غیر ممکنه . تو خارج هم با وضعیتی که هست فکر نمیکنم ائتلاف سر بگیره ... اگه امکانش بود تا حالا سرگرفته بود .

احتمالا با گسترش مبارزات داخلی خودبخود چهره های شاخص نقش رهبری پیدا خواهند کرد . در حال حاضر بخش اعظم جوانان و همچنین قاطبه دانشجویان و الیت جامعه طرفدار امثال نسرین ستوده ها نیز هستند .
جنبش خودبخودی در مسیر تکاملی خودش رهبری خودبخودی پیدا میکنه . هنوز به نرحله ای نرسیدیم که بتونیم در داخل تشکیلات رهبری کننده یا مرکز فرماندهی قیام درست کنیم چون یکساعته رژیم نابودش میکنه مگر انکه در خارج تشکیل بشه ... الیته اگر مورد هجوم عوامل رژیم و ابترناتیو های خود خوانده قرار نگیره .
بهرحال بحث خوبی پیش کشیدید .
خاکزاد

ناشناس گفت...

نام: ناشناس 11

به افرادی که برای ائتلاف اسم برده اید، محسن کدیور و بنی صدر، نیره توحیدی، لاهیجی، قصیم و دهها نفر دیگر را میتوان افزود.اما سخن من این است که عصر یک ائتلاف و یک رهبری گذشته. میتوان ائتلاف هائی متعدد تشکیل داد از همین امروز که جائی در آینده با هم متحد شوند. برای یک ائتلاف بزرگ نباید وقت را تلف کرد. شما خودتان با تعدادی از دوستانتان می توانید یک تشکل ترتیب دهید که هم اجازه رشد به تک تک اعضای ان میدهد هم جنبش را نیرومند میکند.

ناشناس گفت...

به زبان آمار همه میدانیم که امروز مردم ایران و همه انهایی که با شعار مرگ بر جمهوری اسلامی در قیام شرکت میکنند با مجاهدین خلق شدیدا دافعه دارند ولی چرا ؟
عملکرد مجاهدین طی ۳۵ سال گذشته و فرهنگ غالب بر انان خصوصا برای نسل جوان بهیچوجه پذیزفته شدنی نیست . جوانان کشور از اینکه مجاهدین سالها زیر بلیط و تحت فرماندهی دولت صدام بوده اند خاطره خوبی ندارند و انان رامزدور و ضد میهنی میدانند ، انها از ریخت و قیافه زنان و مردانی که در تشکیلات مجاهدین فعالیت میکنند خوششان نمیاید ، انان از ادبیات و نوع تبلیغات کیش شخصیت و رهبر زدگی مجاهدین بیزارند و حتی برخی شاخص هایی را که مجاهدین هویت خود میدانند مورد تنفر نسل جوان ایران بشمار میرود و بسیاری شاخصه های دیگر . شاید برای مجاهدین مریم شاخص دوران ! باشد اما جوانان میهن از شنیدن این اراجیف متهوع میشوند و قس علیهذا ... نسل جوان ایران ازادیخواهی را به معنای غیر ایده الوژیک میپسندند چون بخوبی دریافته اند که واژه ازادی در قربانگاه ایده الوژی اسلامی سلاخی میشود .
البته بعضی نیز فرقی بین اخوند و مجاهد خلق قائل نیستند و توضیح نقاط افتراق کار ساده ای نیست . معمولا مردم کلی نگاه میکنند و تعیین کننده هستند . بهرحال در ائتلاف نیز جایی ندارند ، همانطور که اصلاح طلبان جایی ندارند و جانباختگان دهه ۶۰ حسابش از رهبران فرصت طلب و بزدل کنونی این سازمان خارج نشین کشک جداست .
خاکزاد

ناشناس گفت...

بدون شک هر نیروی مخالفی که با اقای رضا پهلوی مخالفت میکند ادامه حاکمیت جمهوری اسلامی را به ان ترجیح میدهد و ننگشان باد غریبه